Welkom bij bs. Cluster HIN

 

Basisschool Cluster HIN (voortkomend uit de fusie van de basisscholen te Hunsel-Ittervoort-Neeritter) bestaat uit twee locaties; locatie Ittervoort en Locatie Hunsel. Zij maakt deel uit van SPOLT (Stichting Primair Onderwijs Leudal & Thornerkwartier).

Cluster HIN is bezig met een nieuwbouwproject met als uitkomst een Integraal KindCentrum. Dat gaan we samen doen met andere partners (o.a. HOERA Kinderopvang en Bibliocenter).

We verwachten dat we in het jaar 2024 zullen overgaan naar onze nieuwe locatie (Heijerveld te Ittervoort).

 

Behalve de basisschool is op locatie Ittervoort ook ondergebracht HOERA Kindercentra met buitenschoolse opvang en een peuterprogramma en een bibliotheekvoorziening voor kinderen en volwassenen van Stichting Bibliocenter Weert.

 

Onderwijs, kinderopvang en een bibliotheek onder één dak. Dat helpt ons bij het realiseren van onze visie op onderwijs. Wij streven naar kwalitatief goed onderwijs dat boeiend en betekenisvol is voor alle kinderen en zo goed mogelijk is afgestemd op de mogelijkheden, behoeften en interesses van iedereen.

 

Wij willen een school zijn met een leeromgeving waar iedereen zich veilig en vertrouwd voelt, waar we elkaar met respect benaderen in een open en gezellige sfeer en waar iedereen zijn talenten kan laten zien.

 

Cluster HIN blijft in ontwikkeling waardoor we de kwaliteit van het onderwijs proberen te waarborgen. Dit willen we vooral samen doen, met elkaar en betrokken partners. Dit met als doel om plezier en vertrouwen te vergroten in ons onderwijs. Door een optimale samenwerking en het benutten van de beschikbare talenten proberen we kwalitatief goed onderwijs op maat te leveren voor en met onze leerlingen.  Het gaat uiteindelijk om hun perspectief, hun toekomst en hun groei en ontwikkeling.

Deze ambitie willen we de inspirerende titel meegeven:

 

Op deze website vinden jullie de benodigde basisinformatie over onze school en locaties.

Mochten jullie meer informatie wensen neem dan gerust contact met ons op.

 

Team Cluster HIN